Börjar!

Ska börja skriva nu, orkar inte vänta, vet att ni inte kommenterear iallafall... :/

Ang skrivningen och bloggen!

Jag ska skriva idag, men först ska jag hem till en kompis, så KANSKE fram mot kvällen, annars blir det ett kapitel i morgon!
Och ang bloggen, så vilka är det som vill ha kvar bloggen? Jag vet 2, som är mins klasskompisar, men ni andra då?
5+ kommentarer, sedan ett nytt kapitel!


Skulle skrivit!

Jag skulle precis börja skriva, men då kom min pappa ner, och vi skulle äta frukost, och kapitlen blir bättre om man skriver på datorn, (är på mobilen just nu) så jag kommer nog börjar skriva ikväll, sorry!!!! :((
Bjuder på en bild på Juju och hans nya "flickvän" Ella-Paige! Vad tycker ni om henne och hennes och Justins förhållande? Själv tycker jag att Selena var sååå mycket bättre, Denna Ella har vääääldigt mycket smink, och vad jag har hört så gillar inte Justin tjejer med för mycket smink.
De har inte gått ut helt offentligt med deras "förhållande", men om ni vill läsa mer, så gå in på denna länk;

http://www.justinbieberzone.com/2013/02/meet-justin-biebers-potential-new-girlfriend/

Bjuder också på en bild på Juju och Ella!


You Make Me To Stay - 7

Previous:
Jag ville bara försvinna, så fick jag plötsligt ett sms, från ’’Äckel’’;
Hej Mick! Du har säkert läst på nätet om mig och Selena, och allt det där är 100% sant, vi stog och grovhånglade på stranden, det var underbart, jag ångrar inte en sekund av det, hon kysser MYCKET bättre än dig, så, jag älskar inte dig längre, farväl!’’
Nu ville jag bara gå under jorden.

Jag skickade ett sms tillbaka, och 15 min senare somnade jag i tårar.
JUSTIN'S PERSPEKTIV
"Hejdå Scooter, ses i morgon."
Med de orden stängde jag dörren och slängde mig på sängen. Det hade varit en jobbig dag idag. Först kom Selena och ville säga förlåt, och svag som jag är förlät jag henne för det dör med kyssen på stranden. Sedan kom Scooter och babblade på om olika saker. Och sedan så skulle jag in till studion här i Mexico, för jag skulle börja spela in en ny låt. Jag var precis på väg att somna, men fick ett sms, från Mick <3;
"Visst, du ska aldrig behöva se mig mer, ska flytta, så då slipper du varken vara rädd att behöva se mig, höra mig, eller möta på mig, Grattis Justin, din dröm går i uppfyllelse! Farväl på dig med."
Va? Vad var det hon snackade om; "Visst, du ska aldrig behöva se, höra eller möta mig? Din dröm går i uppfyllelse? Flytta? Vänta...Va?! Flytta?!?! Mitt liv kommer att gå under!!! Jag kollade på det sms jag senast skickat till henne, men... Det där har jag inte skrivit? Vem.... Oh my fucking god, det var Selena!!!! Hon måste skickat det när jag var i duschen! FAN!!!!!!! Jag måste ringa!
MICK'S PERSPEKTIV
Så, då var det avklarat. Jag hade packat ihop några lådor med saker som affischer, tavlor, och lite sådana grejer. Jag ska flytta om ca 1 vecka, till Göteborg, Sverige. Jag har hört att det är rätt bra där. Och det där Liseberg ska vara kul att testa.
Jag blev väckt från mina tankar av att min mobil ringde; "Äckel" och en photoshopad bild på Han. Jag klickade på upptaget och startade datorn, hämtade snacks, dricka och godis. Jag hämtade också en film; Dear John. Jag ville gärna smaka lite på Svergie. För det är nämligen en svensk som har gjort Dear John.
Men vi har ingen tv, eftersom att vi packat ner den med. Innan jag startade filmen gick jag in på Twitter, och såg något förvånansvärt!

-________________
Jao, här var då ett mellankapitel! Mer kommer i morgon, typ efter jag varit på Cubus, Justin Bieber tema där u know! <3


Ska duscha!

Kan inte redigera från mobilen, så jag skriver härifrån istället;
Jag ska bara duscha, så skriver efter det!


Förlåt!

Förlåt att det inte kommit något kapitel, men jag har haft mycket att göra, för att vi har fått så mycket läxor, och i går hade jag en kompis hemma, som inte gick hem framåt 8 tiden, och i dag hade jag skola, och sedan ridning, men ska börja skriva ett mellankapitel på mobilen nu!


Håller på!

Jag håller på att skriva, men det blir inte färdigt förräns i morgon kväll, en kompis ska kanske komma hem till mig i morgon, men ifall hon inte gör det kommer det på eftermiddagen, vet ej tid!!
 
P:S: Vad tycker ni om Justins nya singel? Själv tycker jag att den är grym, Love it! ♥

Allo

Är mig jag i dag!! Kommer nytt inlägg i mån!!:))

Det var min kompis Wilma, kolla in hennes blogg;

wilmisg.blogg.se


You Make Me To Stay - 6

Previous:

-Hejdå! Sa Justin och jag gav honom en lång kram innan han gick ut, för att åka hem till sig.
-Hejdå, ses i morgon? Sa Justin, som mer var en fråga en ett påstående.
-Sure, byee! Svarade jag och han gick ut och jag stängde dörren. Jag gick till fönstret som var närmast för att se honom åka hem. Han kom fram till bilen, och förvånansvärt slog näven i bilen.

 

Mick's Perspektiv

Med en suck lämnade jag fönstret. Mamma var inte hemma, så det betydde att jag kunde göra lite vad jag vill. Jag tog fram glass, såklart Ben&Jerry's, ställde fram datorn och startade den, samtidigt som jag tog fram en film. Jag tog fram den som jag och Justin såg först tillsammans, Titanic. Den var så sorglig, men samtidigt bra och spännande. Datorn hade startats, så jag slog in mitt lösenord: justinmyboy , jag hade inte orkat ändra sen vi gjorde slut. Iallafall så gick jag in på Twitter , hade inte varit inne på typ en vecka, och hade ungefär 1000 nya följare, jag blev förvånad, men när jag såg vad de hade skrivit till mig så blev jag lite mindre förvånad. Det stog typ ''Jickaela, we want u back!'' ''Why Jickaela broke up, they was secute together!!''  Och liknande, jag kollade även topplistan av hashtags, för skojs skull, och såg att ''#WewantJickaelaback'' var högst upp. ''Omg....'' Sa jag för mig själv. Jag skickade ett sms till Justin:

''Justin, har du kollat topplistan av hashtags på Twitter?

Jag fick snabbt ett svar;

''Nej, ring mig!''

Jag gjorde som han sa och ringde upp honom.

(Normal = Mick, Kursiv = Justin )

''Så Justin, har du kollat?'' Frågade jag.

''Nej, är inte hemma så jag kan inte kolla vad det står, men vad är högst upp?'' Frågade Justin uppspelt.

Jag undrade vart Justin var, men släppte det rätt snabbt, så jag började istället prata;

''Vill du verkligen veta det?'' Frågade jag lurigt.

''Jaaa!!! Speak out, kvinna!!''

Jag skrattade lite för mig själv, men slutade tvärt när jag märkte det.

''Det är #WewantJickaelaback...'' Började jag

''Men de kanske menar...typ... en kändis/idrottare som har lagt ner? Försökte Justin.

''Justin, hur många heter Jickaela, egentligen? Sa jag och betonade ordet ''Egentligen''.

''Ömm... 2 Personer...'' Sa Justin.

''V-v-va? Vilka?'' Frågade jag

''Du och jag...'' Sa Justin ledsamt.

''Justin, vart är du?'' Frågade jag.

''Jag är bara hos en kompis, vadårå?''

''Skulle du...möjligen... kunna komma hem till mig? Asså jag är själv hemma!''

''Ömm... Är det viktigt?''

''Ja... Iallafall enligt mig, och jag tror säkert det är viktigt enligt dig med...'' Sa jag.

''Usch, nu blev jag spänd, men ok, jag kommer, är hos dig om 10!'' Sa han snabbt och la på.

Jag tog på mig min ljusrosa Juicy Couture mysdress och satte upp mitt långa bruna hår i en hästsvans, och medans jag väntade så gick jag tillbaka till datorn.

 

*

10 minuter senare plingade det på dörren så jag sprang ifrån Twitter och datorn. ’’Jag hoppas verkligen det är Justin!’’ Tänkte jag för mig själv. Och som jag hoppades så stog Justin där, med sina underbara ögon, som man smälter i direkt.

’’Så, vad var det du ville?’’ Frågade Justin.

’’Ömm…  Du kan ju komma in först om du vill!’’ Sa jag

’’Ok’’ Sa Justin kort och gick in i hallen, tog av sig sina skor och jacka, sedan så gick vi in i vardagsrummet och han satte sig i soffan medans jag stängde av min Macbook Pro.

’’Ok, nu har du väntat tillräckligt länge, så jag säger det nu… Jag är redo att förlåta dig nu…’’ Sa jag.

Justin’s Perspektiv;’

Oh shit, hon var redo att förlåta mig nu, men jag håller ju på att dejta Selena Gomez nu. Jag vet, det var skit av mig att bara ge upp och gå vidare, när jag egentligen borde kämpat. Jag kommer ju verka värsta playern nu, men jag måste få henne, annars kommer hon aldrig tillbaka till mig. Jag slutar dejta Selena helt enkelt.

’’Wow, gör du?’’ Sa jag.

’’Hum… Ja, jag… Det har varit svårt att släppa det, men jag är redo nu!’’ Svarade hon.

Jag svarade inte på det utan kysste henne som svar, och hon var inte långt efter att besvara den.

När vi kysst klart så kollade vi varandra i ögonen en stund, sedan så började jag prata.

’’Jo, Mick…’’ Började jag, så jag visste att jag hade hennes uppmärksamhet.

’’Vad är det Juju?’’ Sa hon.

’’Ömm… det är lite svårt att säga detta, men jag ska på tour om 1 vecka’’

’’Oh…em… hur länge ska du vara borta?’’

’’I… 4 månader…’’ Jag kände mycket väl gråten i halsen.

Mick’s Perspektiv, 3 månader senare;

JAG KUNDE INTE FATTA DET!!!!!! Jag slängde datorn i minisoffan, slängde mig på sängen och började storgråta. Justin verkade inte klara sig att ha en flickvän hemma, han måste antagligen ha en när han är på tour och en hemma. Jag minns vad jag hade läst;

Justin Bieber otrogen?

Det rycktas om att tonårsidolen Justin Bieber, 18, har grovhånglat med popsensationen Selena Gomez, 20 i Mexiko på tour. Men, hade han inte en tjej hemma i Atlanta? Eller klarar han sig inte med en tjej? Kan man kalla honom player till och med? Vi har även fångat en bild när de hånglade grovt på stranden. Vad kommer Mickaela Jones, 17, som är JB’s tjej där hemma säga?Vi återkommer med mer info så snart som möjligt. Det stog på typ 3 till olika hemsidor och skvallertidningar.

Jag som just hade förlåtit honom. Hur kunde han?! Och just med Selena Gomez!!! Det var ju henne Justin var otrogen med för ca 4 månader sedan! Jag ville bara försvinna, så fick jag plötsligt ett sms, från ’’Äckel’’;

Hej Mick! Du har säkert läst på nätet om mig och Selena, och allt det där är 100% sant, vi stog och grovhånglade på stranden, det var underbart, jag ångrar inte en sekund av det, hon kysser MYCKET bättre än dig, så, jag älskar inte dig längre, farväl!’’

Nu ville jag bara gå under jorden.

 

OMG!!! Är det normalt att Justin skickar sådana sms? Vad händer nu? Kommer att skriva mer i morgon efter skolan, om inte mormor och morfar är hemma hos oss!

Men nu fick ni i alla fall ett lite kort kapitel, men bättre kort än inget, huh?


Ska!

Jag ska fortsätta skriva efter läxorna, måste göra dem först, lovar att jag dka skriva sedan!


Fortsätter!

Fortsätter skriva på kapitlet nu!

Inget kapitel ikväll!

Kapitlet kommer tyvärr inte upp ikväll, men I morgon kommer det!
Ni har nog sett min header, jag skulle lägga in en egen, men det var något som gick snett, ska fixa det i morgon också!
Ca tiden när kapitlet kommer står under detta inlägget!


Mejl?

Om ni vill kontakta mig om frågor eller något, skicka då till min mejl;
 
[email protected]
 
(Vet, wierd mejladress, men  gjorde den för typ 4,5 år sedan, så nohate tack! ;) )
 
P:S:  Håller på att skriva, skickar nog in det i morgon, så att jag hinner skriva. Dock slutar jag skolan ca 15.50, så kapitlet kommer väl då framåt 16.30 tiden!

Börjar skriva!

Rubriken talar!

Ska skriva!

Jag lovar, jag ska skriva i kväll, får se om detblir färdigt, annars fortsätter jag i morgon!

Orkar inte!

 

Börjar Skriva nu!

Rubriken Talar!

You Make Me To Stay - 6 - Del 2

Han satt kvar en stund, säkert chocktillstånd. Efter någon sekund reste han sig upp och siktade sig mot dörren. Jag började storlipa, jag öppnade ögonen igen, och han stog vid....

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag började att gå mot dörren, så att jag skulle skrämma henne lite, så hon började storgråta, men jag gick till skrivbordet. Sedan öppnade hon ögonen, och när hon såg att jag stod vid skrivbordet sprang hon fram till mig och gav mig en jättekram.
-Förlåter du mig så vi kan bli pojkvän flickvän igen? Frågade jag. Det borde jag inte gjort nu, för att hon släppte tagen och såg lite besviket på mig.
-Nej, jag är inte riktigt redo efter det du gjorde med... Selena, svarade hon.
-Oh, ok
*
MICK'S PERSPEKTIV

-Men detta slutade ju ok, sa Justin, på väg ut från mitt hus.
-Mm, sa jag.
Egentligen var det inte ok. Jag ville att Justin skulle vara min, för alltid, men nejdå! Jag är så dum! Men nu går det inte att ändra något på ett tag iallafall.
-Hejdå! Sa Justin och jag gav honom en lång kram innan han gick ut, för att åka hem till sig.
-Hejdå, ses i morgon? Sa Justin, som mer var en fråga en ett påstående.
-Sure, byee! Svarade jag och han gick ut och jag stängde dörren. Jag gick till fönstret som var närmast för att se honom åka hem. Han kom fram till bilen, och förvånansvärt slog näven i bilen.
_____________________________
Ja, ett mellankapitel då, är i skolan och lektionen börjar nu, men looovar idag, att ett kapitel kommer senare idag!